Steun Con Brio!

 

CON BRIO zoekt SUPPORTERS !

 

Ja, u leest het goed. . . . . . . . .

Niet dat we over belangstelling te klagen hebben, want er is altijd voldoende publieke belangstelling voor onze optredens en DAAR doen we het ook voor, maar voor niets gaat alleen de zon op.

Om het lidmaatschap in principe voor iedereen mogelijk te maken willen we de contributie graag zo laag mogelijk houden (momenteel € 12,- per maand). Leden krijgen van de vereniging een baton of een muziekinstrument in bruikleen en als de opleiding zo ver gevorderd is, dat een leerling bij optredens “mee” kan met de showband ook een uniform.

Naast dit aspect worden leden tevens betrokken bij het sociale leven binnen de vereniging. Als lid krijgt men dus veel plezier en gezelligheid terug door de omgang met leeftijdsgenoten met dezelfde hobby. Wat is er nu leuker dan met een enthousiaste groep muziek en show maken?

Onze vereniging ondervindt veel ondersteuning. Dit geschiedt zowel op het morele vlak als op het financiële. Een vereniging en showband, die op een hoger niveau wil musiceren, dient een uitgebreid en goed instrumentarium te bezitten en veel inspanningen, tijd en geld te steken in de opleiding van de jeugd. Ook ons verenigingsgebouw in de Bonifaciusschool aan de Paradijslaan brengt de nodige lasten met zich mee.

Op een subsidie van de gemeente kunnen we hiervoor helaas de laatste jaren niet meer rekenen. Binnen de vereniging is enorm veel zelfwerkzaamheid aanwezig van de leden op het gebied van inzameling van oud papier, organiseren van verlotingen en overige acties en activiteiten. 

Voordeel voor donateurs

 • Vanzelfsprekend proberen wij iets voor onze donateurs terug te doen.
 • We houden u op de hoogte van het wel en wee van onze vereniging door middel van onze donateurs-nieuwsbrief “Con Brio Heraut”, welke u 6 x per jaar van ons ontvangt.
 • Daarnaast hebben donateurs recht op korting of zelfs GRATIS toegang tot evenementen en activiteiten, die door ons worden georganiseerd.

Aanmelden als donateur

Zowel particulieren als bedrijven kunnen donateur worden van onze vereniging door:

 • Jaarlijks of éénmalig een bijdrage over te maken. 
  Neemt u hiervoor even contact op met één van de bestuursleden of stuur ons een e-mail.
  • Deel te nemen aan de “Support actie”, een initiatief van “De Grote Clubactie”. 
   • Vier keer per jaar wordt een bedrag van € 5,50 van uw bank- of girorekening afgeschreven.

   Hiervan gaat 80% als directe steun naar onze vereniging. 
   Met het resterende bedrag speelt u mee in de Support Actie loterij en maakt u kans op mooie prijzen, zoals bijvoorbeeld een auto, een cruise naar de Caribiën, een luxe stedentrip t.w.v. € 1000 of een geldprijs.

Als u ons wilt steunen, download dan de machtigingskaart, deze vindt u onderaan deze pagina.

Vult u de machtigingskaart in, voorzie deze van het nummer 230246 en geef hem af bij Lina’s muziekhandel, Raadhuisstraat 269 of stuur hem naar ons postadres, Kooikerstraat 113, 2408 SW Alphen aan den Rijn.

 

Downloads