Repertoire

Het repertoire van "Con Brio" bestaat uit de volgende elementen :

Show Con Brio in het teken van "It is MusicAl".

In het najaar van 2012 is een begin gemaakt met het instuderen van de muziek en de choreografie van deze  show. De naam heeft een dubbele betekenis. Allereerst wordt gerefereerd aan de muziek van Musicals. De meeste melodieën zullen u bekend in de oren klinken. Het zijn nummers uit de musicals van o.a. Mamma Mia, Miss Saigon, Soldaat van Oranje, Jozef Mary Poppins en Fame.

De tweede betekenis van It is MusicAl is meer algemeen en verwijst naar muziek als verbindende factor tussen de mensen. Muziek maakt ons allen blij en we kunnen deze altijd met elkaar delen. En dat is wat Con Brio hoog in het vaandel heeft staan: met show en muziek het publiek vermaken !

De muziek en de show is onder verantwoordelijkheid van de eigen instructeurs o.l.v. Sander de Jeu samengesteld en ingestudeerd.

Op 30 april 2013 is op de Taptoe in Maarssen-dorp deze show voor het eerst voor publiek uitgevoerd.

Het straatrepertoire

Tijdens optochten, optredens e.d. wordt een veelzijdig straatrepertoire uitgevoerd, waarbij door de diverse "loopshows" het element "SHOW" niet wordt vergeten.
In totaal zijn voor dit type optredens 2 groepen marsen samengesteld, die tesamen een gevarieerd optreden vormen. Bij speciale optredens, zoals bijvoorbeeld Koninginnedag, intocht St. Nicolaas e.d. wordt een afgestemd repertoire samengesteld.

Serenade's / speciale optredens

Ten behoeve van optredens bij speciale gelegenheden, bruiloften e.d. is een "serenadeprogramma" samengesteld, dat kan worden afgestemd op individuele wensen. Bij dit type optredens in Alphen aan den Rijn en omgeving zijn ook onze majorettes aanwezig. Deze groep zorgt voor een leuke en levendige show.