We zijn weer op stoom

De scholen zijn weer begonnen en ook Con Brio is alweer druk aan de slag. Op de verenigingenmarkt van de Ridderhof waren we te vinden met een kraam. Onze boerenblaaskapel Tussendoortje zorgde voor een uurtje extra gezelligheid bij de ingang aan de Bruins Slotsingel en ook onze mini- en majorettes lieten daar zien wat ze kunnen. Tussendoortje heeft het druk in deze beginweken met drie optredens in een week tijd.
Natuurlijk is de drumband samen met DSS de gezamenlijke show aan het fijnslijpen voor de taptoe van 15 september, maar ook deze ploeg muzikanten gaat daarnaast nog de straat op. Tijd voor uitblazen na de taptoe is er niet bij, want er wachten alweer optredens voor Sint Maarten, Sinterklaasintochten en andere feestelijkheden. Kortom: we zijn weer helemaal op stoom.
Lijkt het je leuk om mee te doen en heb je de verenigingenmarkt gemist? Kom dan kijken bij de taptoe op 15 september of kom langs bij onze kraam tijdens de jaarmarkt (19 september). Op donderdag 27 september is er een inloopavond; ook dan kun je met ons kennismaken. Maar je kunt natuurlijk altijd gewoon even bellen of mailen, dan maken we een afspraak. Je kunt vrijblijvend een aantal proeflessen nemen om uit te vinden welk instrument bij je past, of dat je voor een baton kiest en je bij onze mini- en majorettes aansluit.