Taptoe Krimpen aan de Lek

Alsof het zo moest zijn: na een paar grijze, herfstachtige dagen luwde op zaterdagmiddag 23 juni de wind en brak de zon door. Prima taptoeweer! We hadden er dan ook zin in om samen met DSS onze Coldplayshow te brengen op deze taptoe van Crescendo uit Krimpen aan de Lek. Voorafgaand de streetparade, die voor onze showcombinatie langs smalle straatjes en gezellige dijkweggetjes leidde. We moesten soms een beetje improviseren, maar het was een prima opwarmronde voor de taptoe zelf.

Die was op het hoofdveld van voetbalvereniging Dilettant, een prima locatie voor een leuk evenement. Dat werd het dan ook. Nadat alle korpsen met één voorstelronde om het veld het publiek hadden begroet, trapte Jong Leven uit Gerwen af met hun show. Con Brio en DSS waren als vierde aan de beurt. Nadat uiteindelijk Crescendo als laatste hun show gebracht hadden, was het tijd voor de finale. Eenmaal terug in de kleedkamer hebben we nog een jarige trompetter in ons midden een hartelijk en vooral hard "lang zal ze leven" toegespeeld, waarna we een welverdiend drankje konden gaan pakken.
Een prima georganiseerde taptoe, gezellig en leuk om aan mee te doen. Wij kijken hier met een goed gevoel op terug. Klik hier voor een reportage van RTV Krimpenerwaard. Vanaf 9:15 is het laatste stuk van onze show te zien. Of kijk op onze facebookpagina voor twee filmpjes.