Koffieconcert in Studio Oosterman

Zondag 18 maart: In de reeks "Muziek uit het hart" hebben we het eerste half uur volgespeeld van het koffieconcert bij Studio Oosterman. Ook dit optreden was als gezamenlijk orkest met Mars & Showband DSS. Sinds half december leidt Christian de Jongh als dirigent de gezamenlijke repetities. Dat we in deze vrij korte tijd al veel hebben weten te bereiken, hebben we laten horen in een gevarieerd programma met zeer verschillende stukken.

Van de schlager Schützel Liesl en het snelle en swingende Mangione Opener tot een sfeervol stuk als Chase the Clouds Away, afgewisseld met tamboersolo's van onze slagwerkinstructeur Daan, alles zat erin. Vanzelfsprekend ontbraken ook de marsen niet. Met een paar bekende meezingers als September en Louie Louie namen we afscheid.

Onze majorettes hadden een stuk minder ruimte dan ze gewend zijn. Doordat het podium vrij vol stond, zaten de muzikanten vrij ver naar voren. Met een beetje inschikken en goede wil hebben we wat meer ruimte gemaakt. Hulde aan de majorettes dat ze op deze beperkte vloer toch hun shows hebben kunnen laten zien.In de komende tijd gaan we het repertoire verder uitbouwen en natuurlijk al nadenken over de nieuwe show.